Plan politic UNPR la nivel județean. Vezi ce cuprinde!

gabriel galanUNPR a lansat si la nivel judetean Planul Politic National „Siguranta si Prosperitate pentru Romania”. Secretarul general al UNPR Botosani , Gabriel Galan, alaturi de colegii din Biroul Politic si-au asumat noul plan si precizeaza ca vor munci ca o echipa pentru ca toate tintele sa fie atinse.

Cele cinci teme de interes major din Planul Politic National “Siguranta si Prosperitate pentru Romania” sunt: renasterea nationala,  functionarea statului, rolul Romaniei in lume, functionarea economiei, noul stat social.

like facebookUNPR isi asuma aceast plan politic si invita toate partidele la un dialog pe aceste teme. Pentru noi, acest plan este punctul de plecare in aceste discutii”, a precizat secretarul general Gabriel Galan .

Familia trebuie sa fie principalul beneficiar al politicii guvernamentale, iar acest lucru trebuie sa se regaseasca in toate domeniile administrate public. Din acest motiv, secretarul general sustine ca ar trebuie cresterea numarului de crese de stat, mai ales ca in Botosani  este o singura creșa , dar si extinderea pogramelor gratuite de tip scoala dupa scoala , pentru ca programul elevilor sa se sincronizeze cu cel al parinților.

Binevenita va fi si o modificare in administratie. Potrivit UNPR-istilor, administratia produce astazi prea multe hartii si prea putine solutii. Din acest motiv trebuie aduse in sistem avantajele evolutiilor tehnologice, trebuie recompensata competenta si trebuie regandite toate procesele administrative astfel incat serviciile oferite sa se ridice la nivelul asteptarilor.

De asemenea, un alt set de masuri trebuie sa duca la o separare intre sistemul public si cel privat, mai ales in domeniile sanatate si educatie.

UNPR considera ca Romania trebuie sa-si asume mai clar destinul sau istoric in regiune, in special pe relatia cu Republica Moldova. Singurul parcurs realist al Moldovei este catre Europa si spre NATO, iar Romania trebuie sa se implice ca acest parcurs sa se realizeze.  Trebuie sa cadem cu totii de acord ca apararea intereselor economice nationale este vitala”, a mai precizat Gabriel Galan. Si in acest plan, UNPR sustine taxarea marilor averi dar si un echilibru intre angajati si angajatori. Deviza UNPR , va fi, potrivit acestui plan: ‘’ Romania trebuie sa fie in fata tuturor cetatenilor ei’’.

Sursa: comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *