Portariuc cere urgentarea lucrărilor la Zona de agrement Cornișa și Teatrul ”Mihai Eminescu”. Ce atenționare a transmis antreprenorilor!

bazin cornisa1Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, i-a atenționat pe constructorii de la parcul Cornișa, respectiv Teatrul ”Mihai Eminescu” să urgenteze lucrările pentru a se încadra în termenul de execuție și să găsească totodată soluții la problemele apărute, în caz contrar le-ar putea fi imputate sume care pot fi constituite ca prejudiciu pentru Primăria Botoșani.

like facebookPortariuc a trimis, joi, adrese către reprezentanții firmelor Victor Construct și Electroalfa și spune că dacă va exista un prejudiciu în cazul celor două proiecte, acesta nu va fi suportat de municipalitate.

Pentru că nu sunt motive imputabile municipalității, am trimis o adresă atât către antreprenorul de la Cornișa, cât și către cel de la Teatrul Mihai Eminescu prin care i-am atenționat că dacă nu urgentează lucrările și nu găsesc soluții de remediere a situațiilor apărute, pot deveni pasibili de a fi imputate anumite sume care pot fi constituite ca prejudiciu pentru noi. Așteptăm și suntem alături de antreprenori, pentru că sunt două lucrări mari și grele, complexe, și încercăm ca printr-un parteneriat cu ei să ajungem la o soluție. Asta nu înseamnă că nu suntem în același timp fermi și nu ne le punem în vedere lucrul pe care l-am explicat: dacă nu termină la timp vor plăti  fără îndoială. Noi nu avem alte instrumente decât să le atragem atenția să-și respecte contractul din punct de vedere al calității și al termenului de execuție”, a spus Portariuc.

Din cauza unor probleme de proiectare, termenul de finalizare a celor două lucrări nu va fi respectat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *