Consilier local, supărat pe Cătălina Lupașcu că se opune Festivalului Summer Fest: Aveți o frustrare

Catalina LupascuUn consilier local s-a arătat dezamăgit de votul colegilor săi pe proiectul privind organizarea Festivalului Summer Fest. Gheorghe Ursuleanu i-a spus consilierului liberal Cătălina Lupașcu că are o ”frustrare” și din acest motiv nu a votat proiectul, care a fost respins într-o primă etapă. Președintele de ședință a cerut o pauză de consultare, iar proiectul a fost reluat și supus spre dezbatere.

like facebookAm văzut fel de fel de evenimente în județ, Zilele Nordului, Zilele comunei Stăuceni, Festivalul Harbuzului și tot așa. Orice UAT (nr. unitate administrativ teritorială) măruntă reușește să găsească fonduri și să organizeze festivaluri de amploare și cel mai mare UAT din județ nu reușește. Nu o înțeleg pe doamna Lupașcu, și nu este un atac direct asupra dv, dar părerea mea sinceră este că aveți o frustrare. O frustrare asupra faptului că anul trecut ați fost obligată să faceți festival fără fonduri și vreți să ne plătiți cu aceeași monedă actualei administrații”, a spus Ursuleanu.

Cătălina Lupașcu i-a cerut consilierului să-și ceară scuze pentru declarația făcută.

O poziție în privința organizării acestui eveniment a avut-o și consilierul local Paul Onișa. El a cerut să se ia banii de la proiectul ce vizează asocierea dintre municipalitate și asociația ”Revista Timpul” în vederea realizării campaniei ”Oamenii timpului” și să fie dați la Summer Fest,

Să luăm banii de la proiectul cu Oamenii timpului pentru premierea celor zece, nu știu ce sunt ăia supermani ai Botoșaniului, să-i dăm la Smmer Fest și organizăm o manifestare de anvergură și să le oferim satisfacția locuitorilor orașului Botoșani, așa cum merită odată pe an”, a menționat Onișa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *