Foşti elevi şi profesori, şocaţi de moartea maistrului Cornel Amihălăcheoaie

cornel amihalachioaieFoşti elevi, foşti profesori, actuali colegi, toţi sunt şocaţi de moartea fulgerătoare a maistrului Cornel Amihălăcheoaie de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi. Foştii elevi au numai cuvinte de laudă şi spun că a fost un dascăl bun.

like facebook” Dumnezeu sa-l odihneasca in pace…chiar a fost un bun profesor si un bun exemplu de urmat..”, spune o fostă absolventă a colegiului. 

Un alt elev spune că pe lângă dascăl Cornel le era şi un bun prieten. „Dumnezeu sa-l ierte!:-( Sincere condoleante familiei si sa le dea Dumnezeu puterea sa treaca peste aceste momente grele!”, se arată într-o altă postare.

„Dumnezeu sa.l ierte si sa.l odihneasca acolo sus. A fost un exemplu pt noi si nu o sa.l uitam. Putere familiei sa treaca peste aceste momente grele”, spune un alt elev. 

„Dumnezeu să-l ierte!:-( Sincere condoleante familiei si sa le dea Dumnezeu puterea sa treaca peste aceste momente grele!„, mai menţionează un alt prieten.

Reamintim că maistrul a decedat, miercuri dimineaţă, după ce aflat la mare împreună cu soţia şi copilul s-au aventurat în apă şi toţi trei au fost luaţi de curenţi. Salvamarii au reuşit să îi salveze doar pe soţie şi copil.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *