Mama ce îşi obliga fata să se prostitueze nu şi-a vizitat fiica de când a ieşit din închisoare

viol cosula arestat fetita2Mama ce îşi obliga fata, de opt ani, să se prostitueze nu şi-a mai vizita fiica de când a ieşit din închisoare. Elena Miron a fost reţinută, la sfârşitul săptămânii trecute, şi pusă în libertate luni după o decizie a judecătorilor Tribunalului Botoşani.

like facebookÎn paralel patru dintre copii săi, printre care şi fata de opt ani batjocorită de Ion Holopşin, au fost instituţionalizaţi. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului spun că femeia nu s-a interesat de soarta copiilor săi de când aceştia au fost preluaţi. Mai mult decât atât, dacă se vor proba toate acuzele şi va ajunge să fie condamnată pentru complicitate la viol ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti.

În prezent după gratii se mai află cumnata ei, Felicia Aciobăniţei, care a întreţinut şi ea relaţii sexuale cu Ion Holpşin şi o conducea şi pe nepoata ei. Cât timp fetiţa era în casă cu bărbatul, mătuşa ei stătea în curte şi supraveghea ca cei doi să nu fie deranjaţi. În schimbul partidelor de sex oral bărbatul oferea câte un kilogram de făină.

Șocant! Mama care și-a trimis la produs fetița de opt ani face declarații uluitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *