Vânzătoare bătută de un client. A fost trasă de păr şi lovită peste cap

barbati duba jandarmi sechestrat botosaniO vânzătoare a ajuns să fie bătută de un client care era băut, iar acesta s-a ales cu dosar penal.

like facebookFapta s-a întâmplat miercuri seară, jandarmii fiind chemaţi iniţial pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoşani după ce o femeie reclama că un bărbat o înjură şi face scandal. Liniştit de angajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost amendat cu 200 de lei.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona industrială a municipiului Botoșani, unde o persoană sesizase telefonic faptul că vânzătoarea unui chioşc era bătută de un client.

Nu mică le-a fost mirarea jandarmilor când au constatat că agresorul era una și aceeași persoană cu bărbatul amendat cu câteva ore mai devreme.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, i-a cerut vânzătoarei să-i vândă anumite produse, dar în momentul în care aceasta le-a pus pe tejghea, a tras-o de păr, a lovit-o cu palmele peste cap și i-a adresat injurii și amenințări cu acte de violență.

De această dată, agresorul nu a mai fost cooperant cu oamenii legii, refuzând să își motiveze în vreun fel fapta și să facă precizări cu privire la cele întâmplate.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire și alte violențe”, dosarul urmând a fi înaintat pentru soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *