Leo Grozavu: Pentru Botoşani nu cred că ar fi o mare problemă dacă s-ar rata play-off-ul

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani vrea întâi punctele şi apoi spectacolul din meciul, de sâmbătă, cu Pandurii.

Leo Grozavu a menţionat că îşi doreşte şi spectacol, iar dacă punctele vin împreună cu un joc frumos este bine pentru toată lumea. Tehnicianul s-a plâns din nou de problemele de lot şi a spus că din această cauză echipa sa a avut un start mai greu de campionat.

Noi sperăm să fie în primul rând sâmbătă o victorie pentru noi. Sigur, pe urmă vom vedea dacă va fi şi spectacol. Noi ne dorim la fiecare joc să facem şi spectacol dar să şi câştigăm. Dacă ar fi ambele ingrediente ar fi extraordinar pentru toată lumea. Pandurii e o echipă bună şi a demonstrat acest lucru atât în decursul ultimilor ani cât şi în acest campionat. Pot spune că e o echipă capricioasă sau inconstantă. Alternează rezultatele foarte bune cu cele mai puţin favorabile lor”, a spus Grozavu.

Acesta a mai adăugat că nu ar fi o tragedie dacă FC Botoşani nu ar accede în play off.

like facebookEste încă devreme să facem premoniţii vis-a-vis de play-off. Mai sunt foarte multe etape de disputat, campionatul este lung şi echilibrat şi se poate întâmpla orice. La început de campionat toate echipele şi-au dorit să acceadă în acest play-off pentru că acest play-off îţi dă în primul rând liniştea că nu te baţi la retrogradare. Abia mai apoi există şi posibilitatea participării într-o competiţie europeană. Toate echipele care au luat parte la acest campionat, înainte de începerea sezonului, şi-au manifestat dorinţa de a termina în acest play-off. Ori nu pot toate să acceadă acolo. Pentru Botoşani nu cred că ar fi o mare problemă dacă s-ar rata play-off-ul pentru că în acest an au fost foarte multe lucruri care s-au întâmplat într-un interval foarte scurt de timp, au venit mulţi jucători şi atunci sigur că pe undeva am pierdut startul de sezon. Asta nu însemană că nu putem recupera dar din punctul meu de vedere important este să ne revenim ca şi lot pentru că avem foarte mulţi accidentaţi şi din acets motiv nici nu am putut alinia cea mai bună echipă ca să dăm şi cel mai bun randament. Pe propriu teren trebuie să plecăm ca şi favoriţi. Atunci când întâlneşti echipe cu mai multă experienţă sau valoare ca tine există un echilibru. Până la urmă nu contează cine e favorit înainte de joc ci cine se impune la final”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi Pandurii şi va disputa, sâmbătă, de la ora 18.30 şi va fi transmisă de Digi Sport1, Dolce Sport1 şi Look Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *