Doi fraţi bat recorduri la apeluri false la 112. Autorităţile sunt disperate şi le-au dat zeci de sancţiuni

112Doi fraţi au ajuns spaima autorităţilor după ce fac farse la 112. Fraţii Colomei, din comuna Româneşti, sunt consumatori înrăiţi de băuturi alcoolice şi când se îmbată pun mâna pe telefon şi sună la 112 spunând îşi iau viaţa. În noaptea de marţi spre miercuri Florin Colomei, fratele mai mic, a sunat şi a spus că se spânzură.

like facebook Poliţiştii şi cadrele medicale au ajuns la faţa locului, însă acesta era plecat de acasă şi a fost găsit viu şi nevătămat. În noaptea de miercuri spre joi a sunat din nou la 112 şi a spus că s-a otrăvit.

Din nou poliţia şi un echipaj Smurd s-au dus la faţa locului şi s-a dovedit un alt apel fals. Acesta a fost amendat cu 500 de lei, însă de la începutul anului a mai primit alte cinci amenzi împreună, iar debitele din amenzi înregistrate la Primăria Româneşti au ajuns la aproape 20.000 de lei.

Din nefericire legislaţia nu prevede sancţiuni mai dure pentru apelurile false, iar astfel de situaţii se înregistrează des în judeţul Botoşani. Salvatorii sunt obligaţi să răspundă la toate situaţiile de urgenţă semnalate.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *