Sorescu, despre Dumitru Zmău: Încearcă să facă declarații politice. Lucrurile trebuie să se oprească aici

CJ fara turcanu 1Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, crede că declarația făcută de consilierul județean Dumitru Zmău privind risipa de bani publici din Consiliul Județean a fost una politică. Șeful CJ a afirmat că nu va ieși public să prezinte raportul Curții de Conturi, așa cum i-a cerut Florin Țurcanu, pentru că a făcut deja acest lucru și spune că problema respectivă trebuie lămurită între Țurcanu și Zmău.

like facebookAm explicat în ședința de consiliu că nu sunt indicii de natură penală, deci este o procedură administrativă pe care noi am urmat-o. După ședință i-am spus domnului Zmău că încearcă să facă declarații politice. Nu am să mă transform în avocatul lui Florin. El știe foarte bine despre ce este vorba. Mai degrabă este o chestiune pe care ar trebui să o lămurească personal cu domnul Zmău. Și nici domnul Zmău nu știu dacă face foarte bine să vină în plenul consiliului și să prezinte ca și cum la CJ este acea jăfuială. Nici pe departe nu este așa și lucrurile trebuie să se oprească aici”, a spus Sorescu.

Consilierul județean Dumitru Zmău a declarat în ședința de Consiliu Județean de marți că la Consiliul Județean a fost o ”jefuială totală” între anii 2012-2014.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *