Florin Țurcanu: Cer ca domnul Sorescu să clarifice public raportul Curții de Conturi, pentru că nu putem vorbi de jaf la Consiliul Județean

turcanu florin cjFostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, s-a arătat deranjat de declarațiile făcute de consilierul județean Dumitru Zmău cu privire la raportul Curții de Conturi. El spune că afirmația făcută de Zmău, cum că în anii 2012-2014 a fost o ”jecmăneală totală la Consiliul județean” aduce grave prejudicii de imagine acestei instituții și îi cere actualului președinte Gheorghe Sorescu să iasă public și să clarifice situația.

like facebookCer public domnului Sorescu să iasă și să clarifice dacă declarațiile făcute de domnul Zmău au fundament real sau sunt declarații politice. Să clarifice public raportul Curții de Conturi, pentru că nu putem vorbi de jaf la Consiliul Județean. S-au imputat sumele alocate pentru 1 Decembrie, pentru Revelion, au fost imputate cheltuielile cu acele cursuri, care dacă se va impune le vor plăti consilierii, și cu albumele date către primării. Domnul Sorescu chiar din prima zi a făcut parte din conducerea CJ și toate documentele au trecut prin semnătura dumnealui. Dacă au fost mici erori, instanța va decide. Se judecă în civil, pe cale administrativă și se va recupera prejudiciul de la persoanele responsabile”, a menționat Țurcanu.

Fostul președinte al Consiliului Județean susține că suma imputată de Curtea de Conturi se ridică la un miliard lei vechi, sumă nesemnificativă în comparație cu zecile de miliarde lei imputate CJ înainte de venirea sa la cârma instituției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *