Copilă căutată de autorităţi după ce a fugit de acasă în urma unor neînţelegeri cu mama vitregă

copil disparutO copilă, de nouă ani, este căutată de autorităţi după ce a fugit de acasă în urma unor neînţelegeri cu mama vitregă.

like facebookPolițiștii focșăneni au fost sesizați vineri, cu privire la dispariția unei copile de 9 ani, care a plecat din zona fostului ILF, unde era la cules de prune cu părinții. Sesizarea s-a primit în jurul prânzului, iar câteva ore mai târziu, copila a fost găsită  de polițiști în zona Gerald, în timp ce ieșea dintre blocuri și se îndrepta spre sensul giratoriu din apropiere.

Potrivit unor surse, vineri seară, oamenii legii urmau să discute cu fata, în prezența unui psiholog sau consilier. Copila urma să fie internată în Adăpostul Temporar pentru Copilul Delicvent și din Stradă.
Surse oficiale din rândul anchetatorilor ne-au spus că tatăl fetei este din Botoșani, iar femeia cu care trăiește în concubinaj din Jariștea, judeţul Vrancea, dar și că fata ar mai fi plecat și cu alte ocazii, de fiecare dată fiind găsită. Aceleași surse ne-au declarat că fata a recurs la acest gest deoarece nu s-ar înțelege bine cu concubina tatălui său.

Sursa: Monitorul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *