Puhoi de public la concertul Adei Milea de la Ipotești

ada milea concertÎntâlnirile franco-române intitulate „Invitație la Voiaj”, organizate de Consiliul Județean Botoșani și Memorialul Ipotești  desfășurate în perioada 13-19 august în mai multe localități din județ s-au încheiat, duminică seară, cu concertul susținut de Ada Milea și bandul ei format din Anca Hanu, Cristi Rigman, Bobo Burlăcianu (de la Fără Zahăr)

Un concert care a adunat la amfiteatrul din aer liber al Ipoteștilor puhoi de public, tineri și mai puțin tineri, toți încântați de joaca muzicală propusă de artista invitată. Scaunele amfiteatrului au fost ocupate aproape în totalitate, lucru rar întâlnit aici.

Concertul Adei Milea se bazează pe melodii cu versuri ironice și amuzante care stârnesc admirația publicului, de altfel ada milea concertartiștii au fost rechemați la scenă după mai bine de o oră de cântat live pe scena amfiteatrului.

publicZeci și zeci de expresii faciale au demonstrat în timp ce cântau la instrumente confecționate în majoritate din jucării, demontând prin piesele interpretate mituri populare printr-un sarcasm și umor absolut molipsitoare. Artiștii dovedesc totodată cum pot crea sunete din orice. Actorii Cristi Rigman și Anca Hanu arată un talent puternic atât pentru meseria lor de bază, dar și muzical.

Publicul prezent, cu precădere oameni care nu au ajuns întâmplător la concert, oameni care gustă astfel de muzică, i-au luat cu asalt la final pe artiștii invitați pentru fotografii și autografe.

Evenimentul Întâlnirile franco-romane se află la a VIII-a ediție de când este implicat și Ipoteștiul și a XX-a pentru francezi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *