Șlagărele muzicii românești cântate de mici artiști în parc

spectacol cheia solCopiii din grupul Cheia Sol au dedicat unul dintre spectacolele estivale din parcul Mihai Eminescu muzicii românești de altadată și în mod special compozitorului Florin Bogardo, omagiat pentru faptul că în weekendul care tocmai a trecut au fost marcate atât nașterea cât și moartea acestuia.

Copii cu vârste de la 5 la 12 ani au cântat melodii de la Mirabela Dauer, de la Angela Similea, de la Mihaela Runceanu, de la Mădălina Manole, melodii care au încântat copilăria și adolescența părinților lor.

spectacol cheia solMelodiile dificile ca tonalitate pentru vocile micuților interpreți au fost duse la capăt în mare parte cu succes copiii bucurându-se de aplauzele publicului destul de numeros prezent în parc.

Finalul a aparținut cunoscutei adolescente Miruna Buză care a adus publicului „Ani de liceu”, cântecul liceenilor indiferent de generație, așa cum a spus și prezentatoare spectacolului, reporterul ziarului Buzz, Alexandra Ciotir de 13 ani, dar și melodia lansată de Paula Seling, „Ploaie în luna marte”.miruna buza spectacol cheia sol

like facebookMiruna Buză a declarat chiar că ea preferă să cânte mai degrabă muzica aceasta veche decât hiturile actuale, iar cei mici, deși recunosc că muzica generației lor e mai antreantă, au spus că mai vor să învețe și melodii vechi din muzica românească.

Interesant a fost că prezentarea întregului spectacol a cuprins și informații despre marii artiști  și cântecele interpretate în parc de micuții soliști ai grupului coordonat de Oana Pușcașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *