Loteria bonurilor fiscale: Care sunt bonurile câştigătoare pentru luna iulie

bon_fiscalBonurile în valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au ieşit, astfel, câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de 1 milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Extragerealike facebook din urne a bilelor au desemnat ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare în prima etapă de selecţie.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul ministerului, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. Loteria Română (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 iulie, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Sursa: Mediafax

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *