Șoferi beți prinși la volan, pe șoselele din județ

etilotestPolițiștii rutieri au depistat în trafic trei șoferi care s-au urcat băuți la volan. Duminică dimineață, în jurul orei 03.40, a fost identificat în trafic, pe raza oraşului Flămânzi, un autoturism condus de C. I. de 37 ani, din localitate, posesor permis de conducere din anul 2014, emis de autorităţile britanice.

like facebookConducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde, i s-a recoltat o  probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, refuzând a doua recoltare.

În noaptea de sâmbătă spre duminică,  P. V. de 23 ani, din localitatea Darabani, a fost depistat pe DN 29A, în localitatea de domicliu, în timp ce conducea un autoturism.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat deplasarea la spitalul municipiului Dorohoi în vederea recoltarii probelor biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 22.30, a fost depistat pe DJ 293, autoturismul condus de B. C. de 43 ani, din comuna Havârna, judeţul Botoșani.

Bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toți cei trei șoferi sunt cercetați de oamenii legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *