Teroare într-un bloc din zona ultracentrală a Botoşaniului. Sânge pe uşi şi geamuri sparte

scandalagiul de pe Unirii Botosani8Locatarii unui bloc din zona ultracentrală a municipiului Botoşani au trăit, vineri seară, scene de groază. Ei au fost martorii unor incidente care scandalizează opinia publică. Un om al străzii a spart geamurile uşilor de la intrarea în scara C a blocului 12 de pe Maxim Gorki.

Bărbatul s-a tăiat la mâini şi l-a cap, după care plin de sânge s-a dus la uşa unui apartament situat la etajul I şi a lotiv în mod repetat cu mâinile, picioarele şi cu capul. Scena a fost groaznică în condiţiile în care casa scării, dar şi uşa persoanei respective era plină de sânge.

like facebookUlterior, el a smuls gresia de la intrare şi a aruncat din exterior în geamurile apartamentului situat la primul nivel.

Se pare că proprietarul apartamentului obişnuia să îl adăpostească, însă, când nu a mai vrut să facă acest lucru, a devenit recalcitrant.

La faţa locului au ajuns ambulanţa şi un echipaj de poliţie, care l-au ridicat pe scandalagiu.

scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8scandalagiul de pe Unirii Botosani8

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *