Zeci de liberali doresc să candideze pe listele Consiliului Județean

liberali casa de cultura a sindicatelorZeci de liberali doresc să candideze pe listele Consiliului Județean și Consiliului municipal Botoșani la alegerile locale din 2016. Co-președintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că până la această dată sunt nu mai puțin de 70 de liberali, atât din PNL cât și din PDL, care au optat pentru Consiliul Județean. De asemenea, alți 25 de liberali din fostul PDL și-au depus opțiunile pentru Consiliul municipal Botoșani. Pe liste figurează tineri, dar și actuali consilieri.

like-facebookLa Consiliul municipal mai este și lista celor din vechiul PNL. Ceea ce facem noi este să respectăm statutul și să oferim posibilitatea fiecărui membru de partid să candideze, pentru că este unul din drepturile fundamentale, de a alege și de a fi ales. Asta este politica nouă. Suntem în faza în care acumulăm aceste opțiuni, pentru că sunt opțiuni scrise, este un regulament stabilit de partid: cine se poate înscrie și modul cum vor fi aleși candidații pe liste”, a spus Cătălin Flutur.

PNL va face un sondaj de opinie până în luna noiembrie. La nivelul municipiului Botoșani, sondajul de opinie va fi realizat de organizația centrală a PNL, care va face și sondajul pentru Consiliul Județean, urmând ca organizația județeană să se ocupe doar de sondaje în comunele din județ, acolo unde există mai mulți candidați pentru primar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *