Leo Grozavu, înaintea meciului cu Petrolul: Îmi doresc ca victoria cu Iaşiul să le aducă un moral bun elevilor mei

leo grozavu fc botosaniFC Botoşani înfruntă, vineri, Petrolul Ploieşti, însă echipa locală se confruntă cu mari probleme de lot.
Michael Ngadeu, Andrei Cordoş, Petre Ivanovici, Istvan Fulop şi Mihai Bordeianu formează lista accidentaţilor, iar Leo Grozavu a spus că nu sunt şanse ca nici unul să fie recuperat până la ora meciului.
like facebookTotuşi acesta speră în moralul bun al elevilor săi după victoria cu CSMS Iaşi şi speră să se întoarcă cu puncte şi de la Ploieşti.
„Meciul cu Petrolul este unul important ca toate celelalte. Nu ştiu dacă Petrolul îşi merită locul în clasament (n.r. locul 14) şi nici nu mă interesează acest aspect. Avem noi atât de multe probleme încât nu pot să mă mai gândesc şi la problemele altora. Nu am reuşit să recuperăm din accidentaţi. Aceştia suntem şi mergem înainte. Orice rezultat care aduce puncte este bun. Fără îndoială că meciul va fi dificil. Nici Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă, sunt şi ei într-o oarecare criză de rezultate şi mai mult ca sigur că şi ei îşi vor dori foarte mult să câştige primul joc din acest sezon în Liga I. Ţinând cont de contextul în care se desfăşoară mai mult ca sigur că va fi un meci greu. I-am urmărit şi pot spune că au un joc bun, plăcut, joacă pe atac, au un joc deschis. Petrolul este o echipă care pune presiune pe adversar, nu se închide în apărare, e o echipă bună şi de aceea spun că ne aşteaptă o partidă dificilă. Îmi doresc ca victoria cu Iaşiul să le aducă un moral bun elevilor mei şi totodată vreau ca această victorie să ne fi dat mai multă linişte şi încredere. Atât timp cât nu putem alinia cel mai bun 11 e destul de dificil. Jucăm din trei în trei zile, avem foarte mulţi jucători accidentaţi, soluţii puţine, însă asta este. Contează prea puţin în acest moment că până acum nu am reuşit să obţinem niciun punct împotriva Petrolului în Liga I. Nu cred că statistica are vreo relevanţă la acest meci”, a declarat Leo Grozavu.
Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi FC Botoşani se va disputa vineri de la ora 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *