FOTO Copil de trei ani blocat într-un apartament situat la etajul patru. Pompierii au escaldat blocul pentru a intra în apartament

pompieri bloc balconPompierii dorohoieni au fost solicitați prin serviciu de urgență 112 miercuri, 12 august 2015, în jurul orei 20:45 pentru a interveni la deblocarea unei persoane dintr-un apartament situat pe Aleea Victoriei din Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă cu cinci subofițeri, care au constatat faptul că este vorba de un copil de trei ani care a rămas blocat într-un apartament situat la etajul patru al blocului D20.

like facebookPompierii au intervenit spectaculos, aceștia urcând pe terasa blocului, iar cu ajutorul scării de fereastră și ancorat de frânghii, un pompier a coborât până la nivelul geamului apartamentului și a intrat în casă, misiunea încheindu-se cu succes.

pompieri balcon„S-a intervenit pentru deblocarea unei persoane dintr-un apartament proprietate personală, situat la etajul patru al blocului D20 de pe Aleea Victoriei. Am urcat pe terasa blocului și s-a coborât cu scara de fereastră și ancorați de frânghii. Intervenția s-a încheiat cu succes, deblocând persoana.”, a declarat, la fața locului, pentru Dorohoi News, Marius Purice, șef gardă intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *