Incredibil! Mama unei fetiţe de opt ani, reţinută după ce a vândut fata unui violator

viol cosula arestat fetita2Ancheta declanşată de poliţişti în cazul violului de la Coşula scoate la iveală aspecte incredibile.

Mama fetei de opt ani a fost reţinută de poliţişti pentru complicitate la viol după ce s-ar fi înţeles cu bărbatul care a abuzat-o sexual pe fiica sa.

Audierile au scos la iveală faptul că mama şi o mătuşă ar fi complotat împotriva fetei. Femeile urmează să fie propuse pentru arestare preventivă judecătorilor Judecătoriei Botoşani.

like facebookPatru din cei şapte copii ai familiei au fost preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Doi dintre copii, de opt luni şi trei ani, au fost internaţi la Spitalul de Pediatrie pentru evaluare medicală, iar fetiţa de opt ani ce a fost violată şi un alt frate au fost internaţi în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă din cadrul DGASPC.

Alexandru Colbu, director adjunct în cadrul DGASPC, susţine că familia respectivă era monitorizată de mai multă vreme de către instituţie în condiţiile în care ambii părinţi, care sunt divorţaţi, sunt cunoscuţi ca şi consumatori de băuturi alcoolice.

El spune că cei doi copii, de opt luni şi trei ani, vor fi daţi la asistenţi maternali, iar pentru ceilai doi urmează a se institui o măsură de protecţie socială.

Familia mai are doi copii, o fată căsătorită în judeţul Constanţa şi un băiat ce lucrează şi stă în Suceava.

Bărbat băgat după gratii după ce a violat o fetiţă de opt ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *