Marius Croitoru: Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua cu Leo

marius croitoru fc botosaniMarius Croitoru a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă în care a explicat motivele plecării sale de la FC Botoşani.

like facebookMijlocaşul a recunoscut că plecarea sa se datorează relaţiei pe care a avut-o cu Leo Grozavu. Acesta a menţionat cei din conducerea clubului au încercat să îl facă să se răzgândească, însă el a luat o decizie şi nu dă înapoi.

„Sunt problemele mele şi ale lui Leo şi consider că aşa trebuie să rămână. Am avut o discuţie cu conducerea clubului şi s-a încercat orice pentru a rămâne. Din păcate am luat o hotărâre şi nu pot da înapoi pentru am un cuvânt şi nişte principii de viaţă care m-au făcut să joc fotbal până la această vârstă. Am ajuns într-un punct în care nu mai puteam continua, nu la echipă, ci cu Leo. Am luat hotărârea să plec, deşi îmi doream din tot sufletul să mă retrag de la FC Botoşani. Din păcate s-au adunat prea multe şi nu am putut să mai rezist. Nu pot spune că a fost ceva care a fost exagerat, dar multe picături au putut umple un pahar. Consider că sunt problemele şi ale lui Leo pe care din păcate nu am reuşit să le rezolvăm. Eu nu pot să mă aplec în faţa nimănui, atâta timp cât nu este corectitudine. Cu siguranţă Marius Croitoru se va întoarce la FC Botoşani. Nu ştiu cum, nu ştiu când şi în ce postură”, a declarat Marius Croitoru.

Jucătorul a spus că a primit cinci oferte de la alte clubului din liga I şi cel mai probabil va evolua pentru un alt club urmând ca în cursul zilei de miercuri să se perfecteze actele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *