FOTO Detalii şocante. Plan minuţios pus la cale de soacra mică sinucigaşă

pompier incendiu casa in flacari manoleasaMoartea femeii de 55 de ani, din comuna Manoleasa, scoate la iveală o dorinţă de fier a acesteia de a-şi lua zilele. Elena Ailoaie a fost văzută de oamenii din sat, miercuri dimineaţă, cumpărând diluant şi lumânări de la un magazin din sat.

like facebookAjunsă acasă l-a lăsat pe concubinul ei, Vasile Văcăreanu, să plece la păscut vacile, el fiind văcarul satului, apoi s-a încuiat în casă, a stropit cu diluant prin cameră şi a dat foc.

Vecinii care au văzut flăcările au încercat să se apropie de casă, însă nu au putut intra pe uşă. Femeia a fost văzută ultima dată în viaţă în timp ce era cuprinsă de flăcări şi striga că vrea să moară. Apoi nimeni nu s-a mai putut apropia de casă până ce nu au venit pompierii. După ce focul a fost lichidat, femeia a fost găsită carbonizată lângă soba din cameră.

Era de 10 ani împreună cu Vasile Văcăreanu şi se mutaseră din Dorohoi la Manoleasa după ce îşi vânduse apartamentul. Ea avea două fete dintr-o casa distrusa in incendiu manoleasacăsătorie anterioară, el avea un băiat şi împreună au mai făcut un copil. Consumul de alcool ducea deseori la scandaluri, iar gelozia bărbatului declanşa adevărate bătăi.

Chiar dacă nu a prins-o niciodată cu un alt bărbat, vecinii povestesc că în fiecare zi venea de 3-4 ori acasă de la muncă să o verifice. Sâmbătă se pregăteau de nuntă, fata cea mare a femeii urmând să se mărite în Iaşi, însă tragedia a stricat nunta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *