Cel mai mare mafiot din Botoșani, care a scandalizat lumea întreagă, și-a schimbat stilul de viață în pușcărie. Vezi ce face!

ion clamparuUn botoşănean, cel despre care Traian Basescu a spus ca se numara printre cei mai periculosi interlopi din lume, a intrat la cura de slabire. Aflat dupa gratii, Ioan Clamparu, s-a pus pe slabit.

Condamnat la 20 de ani de inchisoare in Spania si adus in Romania, „Cap de Porc”, asa cum i se mai spune interlopului, a decis ca este cazul sa faca o schimbare in viata lui. Recent, proxenetul care a ingrozit Europa s-a decis ca trebuie sa mai scape de cateva kilograme, asa ca s-a pus pe treaba.
Potrivit surselor noastre, Ioan Clamparu se afla la dieta. Branza cu smantana, piept de pui la gratar, apa plata, fructe, in asta consta meniul temutului interlop despre care Ilie Botos, fostul Procuror General al Romaniei, spunea ca este dispus sa plateasca pentru asasinarea sa doua milioane de euro.

In afara de regim, proxenetul se antreneza din greu, si spera ca astfel sa dea burta jos. Temutul interlop are un program zilnic pe care il respecta cu sfintenie. Dimineata, la scurt timp dupa ce se trezeste, se apuca sa exercitii fizice si continua pe parcursul zilei.

Clamparu a fost, timp de multi ani, inamicul public numarul 1 pentru oamenii legii din toata Europa, insa, intr-un final, s-a reusit capturarea sa. “Cap de Porc” era cautat in toata lumea de ani buni, dupa ce a reusit sa construiasca un imperiu al crimei organizate in Spania, Italia si Cehia.
Sute de femei au fost terorizate si obligate sa se prostitueze in cadrul retelei de trafic de carne vie, organizatie coordonata la nivel international de catre Clamparu si locotenetii acestuia.Capturarea proxenetului nu a fost deloc usoara, iar operatiunea pusa la cale de autoritatile spaniole pentru prinderea acestuia a fost una demna de un film turnat la Holywood.

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, spunea ca Ioan Clamparu este unul din cei mai periculosi infractori din lume. In ianuarie 2006, cazul Clamparu a fost dat de Basescu drept exemplu de esec in combaterea criminalitatii. Fostul presedinte sustinea ca in cazul acesteia au fost implicate trei state europene care au atentionat asupra deficientelor de colaborare in domeniul combaterii criminalitatii transfrontaliere.

„Lucram in echipa pe criminalitate transfrontaliera – cazul de care va spun implica patru tari. Se procedeaza la arestarea simultana a infractorilor si voi ii puneti in libertate. Ati stricat toata operatiunea in cele patru tari!”, afirma Traian Basescu,in cadrul unei sedinte a Consiliului Superior al Magistraturii.

Sursa:Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *