Tragedie! O studentă din Botoșani s-a înecat la mare

Stefanica BrinzaO studentă de 21 de ani din județul Botoșani s-a înecat, sâmbătă dimineață, în apele Mării Negre. Ștefănica Brînză se afla, în jurul orei 5.00, pe plajele din Costinești alături de mai mulți prieteni, iar la un moment dat a sărit de pe un dig și nu a mai ieșit la suprafață.

Panicați, cei din jur nu au îndrăznit să intre în apă pentru a o căuta. Ei au anunțat autoritățile, la fața locului ajungând echipajele Pompierilor, Salvării și Poliției.

like facebookDupă un timp, echipele de salvare au găsit-o și au scos-o pe nisip. Medicii au început manevrele de resuscitare dar, după zeci de minute de luptă au renunţat, tânăra fiind decedată.

Stefanica Brinza- BotosaniMartorii  susțin că tinerii din anturajul botoșănencei consumaseră alcool și erau veseli. Ei s-au distrat pe nisip și apoi, înfierbântați, au decis să intre în apă, deși marea era foarte agitată.

Ștefănica Brînză, din Flămânzi, era studentă în anul 3 la Facultatea de inginerie electrică din Cluj, fiind cea mai bună din facultate, beneficiară de bursă de merit.

 Ea era cel mai mic copil al familiei sale, având două surori și un frate.Stefanica Brinza - Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *