Vezi ce filme poţi viziona la CineGrand în perioada 7-13 august!

fb 7-13.08.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 7-13 august. Iubitorii de film au de ales între 15 producţii, Animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

Paper Towns spune povestea unui tânăr şi patru prieteni ai care pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută.

The Guft este o altă nouă propunere. Simon şi Robyn au o viaţă perfectă. Totul se schimbă când cei doi îl întâlnesc pe Gordo, o cunoştinţă din liceu a lui Simon. Bărbatul se insinuează în viaţa cuplului, iar curând se va vedea că intenţiile sale nu sunt dintre cele mai bune.

Mission Impossible: Rogue Nation îl aduce pe marile ecrane pe Tom Cruise. Odată cu dezmembrarea unității IMF și cu Ethan (Tom Cruise) rămas fără sprijin oficial, echipa se confruntă acum cu o rețea de agenți extrem de bine pregătiți numită Sindicatul. Acești agenți operativi sunt deciși să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste din ce în ce mai agresive.

Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), agent britanic renegat, care e posibil să fie membră a Națiunii Secrete, sau poate nu… Așa începe cea mai imposibilă misiune de până acum a lui Ethan Hunt.

Producţiile şi orele la care se difuează pot fi văzute în fotografia ataşată articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *