Județul Botoșani, sărit de la investițiile derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală

drum modernizat Oroftiana-Suharau-CristinestiConsiliul Județean a solicitat Ministerului Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) bani pentru realizarea a două lucrări în județ, însă, spune Cristian Achiței, vicepreședintele CJ, județul Botoșani nu a primit niciun leu în acest an.

like facebookConsiliul Județean a trimis un memoriu către Ministerul Dezvoltării prin care a solicitat la rectificarea bugetară de la sfârșitul lunii iulie fonduri pe Ordonanța 28 pentru modernizarea drumului Cuza Vodă-Viișoara și pentru reabilitarea Liceului Tehnologic Special ”Ion Pillat” din Dorohoi.

Am încercat de două ori să prindem lucrări noi. Ei continuă să asfalteze tot felul de ulițe prin sate. Este problema lor. Dacă asta e strategia…Am cerut 2 miliarde lei anul acesta, ca să putem face licitația și anul viitor să-l execut. Se alocă fonduri numai la PSD”, a spus Achiței.

Pentru asfaltarea celor 4,5 kilometri de drum de la Cuza Vodă la Viișoara sunt necesari în jur de 11 milioane lei. Reprezentanții CJ spun că vor încerca, date fiind aceste condiții, să realizeze drumul cu bani din bugetul propriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *