S-a urcat beat criţă la volan şi nici nu avea permis de conducere

politie rutiera etilotestUn bărbat, de 40 de ani, a dat dovadă de un tupeu incredibil după ce fără a avea permis s-a urcat beat criţă la volan. C. R., din satul Băiceni, comuna Curteşti, a fost prins în noaptea de joi spre vineri la volanul unei maşini înmatriculate în Bulgaria.

like facebookDupă ce l-au verificat poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar după ce a testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i-au întocmit dosar penal pentru comiterea  infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *