Scandal! Un tânăr a răsturnat mesele dintr-un bar

scandal-barUn tânăr de 31 de ani a provocat, miercuri seară, un scandal imens într-un bar de pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani. Acesta s-a certat cu toată lumea apoi a răsturnat mesele cu picioarele în sus.

Când a văzut că angajaţii barului au sunat la jandarmi, tânărul a fugit imediat.

Ajunşi la faţa locului, angajaţii Jandarmeriei din Botoşani l-au găsit pe scandalagiu la mică distanţă de bar.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani este responsabil pentru incident, acesta nefiind de găsit la acel moment, deoarece a fugit când a observat că au fost anunțate organele de ordine. S-a procedat la continuarea verificărilor, scandalagiul fiind identificat în apropiere de bar și ulterior condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani în vederea aplicării măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

El a fost amendat cu 500 de lei „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii și expresii jignitoare sau vulgare”, „refuzul consumatorului de a părăsi un local public în care se consumă băuturi alcoolice, după ora de închidere sau la cererea îndreptățită a unui salariat al localului” și „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, cu amendă în valoare de 500 lei.

 

 

 

Compartiment Informare şi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *