Sorescu, despre candidaturile din PNL: Conducerea partidului trebuie să ia cele mai bune decizii să nu ajungem să ne hălcuim între noi

sorescu gheorgheVicepreședintele PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, este convins că Biroul Politic Județean al PNL va lua cele mai bune decizii în privința candidaturilor la alegerile locale din 2016. Sorescu susține că este democratic și dreptul fiecăruia să-și depună opțiunea pentru Consiliul Județean, primării sau consilii locale.

like facebookEste dreptul fiecăruia să se înscrie, dar este dreptul forului de decizie al partidului să ia cele mai bune decizii și să nu ajungem în situația să ne hălcuim între noi. Avem cu cine să ne luptăm în idei pe scena politică și să convingem oamenii”, a spus Sorescu.

Vicepreședintele PNL nu a dorit să facă comentarii asupra candidaturilor depuse de colegii săi la Primăria Botoșani, patru la număr.

Suntem într-o zonă unde este posibil orice. Am devenit un fel de America, o țară a tuturor posibilităților”, a adăugat Sorescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *