FOTO S-a întors din Italia să îşi înmormânteze tatăl şi era să moară şi ea

accident dracsani vw audi botosani5Prin incercari de moarte a trecut o tanara de 23 de ani din Botosani. Fata a venit in tara sa se ocupe de inmormantarea tatalui ei si a fost cat pe ce sa isi piarda, la randul ei, viata.

A fost preluata de ambulanta in stare grava, dupa ce masina in care se afla a fost izbita cu putere de un alt autoturism. Un sofer imprudent, care s-a urcat baut la volan, a pierdut controlul si, intr-o curba, a intrat pe contrasens. A ranit, in total, cinci persoane. Si inclusiv el a avut de suferit si a ajuns la spital.

accident dracsani opel audi botosani2Soferul de 28 de ani era in masina impreuna cu un prieten. Cand a ajuns in localitatea Dracsani, din judetul Botosani, i s-a incetosat privirea, a povestit el, iar – intr-o curba – n-a mai putut controla automobilul. A intrat pe contrasens, spun politistii, si a izbit cu putere un autoturism in care se aflau patru persoane.

Tanara de 23 de ani tocmai venise din Italia, pentru inmormantarea tatalui ei, care s-a stins in Peninsula. Trebuia sa se ocupe de pregatiri, dar si sa gaseasca o solutie pentru a-i aduce trupul neinsufletit in tara.

accident dracsani vw audi botosaniTanara se afla in masina cu matusa, o verisoara si un barbat de 32 de ani, care era la volan. Toti au fost raniti. La spital au ajuns si cei doi barbati din autoturismul care a intrat pe contrasens.

Medicul Bogdan Ursu, Ambulanta Botosani: La locul accidentului, au fost gasite sase victime, policontuzionate, politraumatizate. Doua din cele sase victime erau mai grave prezentand traumatisme cranio-cerebrale, toraco-abdominale si fracturi.”

Soferul care a pierdut controlul volanului era baut, spun politistii. Cand l-au testat, avea o alcoolemie de 0,67 la mie. Barbatul este cercetat acum penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa: ProTv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *