Campanie de prevenire a infracțiunilor de loviri derulată de polițiștii botoșăneni

politisti actiune prevenireÎn acest an, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, în parteneriat cu  Consiliul Judeţean Botoşani – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, desfăşoară Programul local de prevenire a infracţiunilor de loviri – “Un plus de siguranţă”.

În contextul arătat, vineri, 31 iulie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Secţiei Rurale 3 Hlipiceni s-au întâlnit  cu copiii aflaţi în Complexul “Sf. Nicolae” Truşeşti.

Aceştia au primit sfaturi cu privire la măsurile pe care trebuie să le adopte atunci  când siguranţa le este pusă în primejdie.

like facebookPrintre temele dezbătute s-au regăsit şi  riscul consumului de alcool sau substanţe interzise, la vârste fragede, apartenenţa faţă de un anumit grup de prieteni, presiunea anturajului, riscul plecărilor neanunţate din unitatea de învăţământ sau din centrul de protecţie.

În aceeaşi zi, poliţiştii au desfăşurat şi o activitate de informare a cetăţenilor care  au vizitat târgul agro-industrial săptămânal, din localitatea Truşeşti.

Discuţiile au vizat posibile situaţii în care o persoană ar putea fi implicată în stări conflictuale, inclusiv intrafamiliale şi modul adecvat de reacţie. Cu prilejul activităţilor desfăşurate, au fost distribuite materiale informative.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *