Donație de 50.000 lei la Secția de Medicină Fizică și Recuperare a Spitalului de copii

aparatura spital copiiRotary Club Botosani impreuna cu Rotary Club of Ware, club partener din Marea Britanie, au sponsorizat Laboratorul de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala (baza de tratament) – sectia pediatrie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta “Mavromati” cu echipamente medicale  de ultima generatie ce  vor permite echipei de specialisti condusa de dr. Constantin Tudorache sa creasca actul medical prin calitate, de investitie beneficiind un numar de aproximativ 8.000 de copii/an.

like facebookIn cadrul Sectiei de Pediatrie – SJU Mavromati Botosani, exista o sectie de Medicina Fizica si Recuperare copii, avand in componenta sa un cabinet medical si baza de tratament alcatuita din urmatoarele compartimente: Electroterapie, Termoterapie, Masaj, Aerosoli si sala de Kinetoterapie. Sectia deserveste atat pacientii internati pe sectiile spitalului cat si pacientii in regim ambulatoriu.

Proiectul a presupus o majora imbunatatire a echipamentului sectiei de Medicina Fizica si recuperare copii prin urmatoarele echipamente: Aparat masaj limfatic BTL-6000 Lymphastim 12 TopLine; Combina electroterapie /ultrasunete BTL-5825SL Combi; Combina electroterapie /ultrasunete BTL-4820S Combi Topline; Aparat terapie ultrasunete BTL- 4710 Sono Topline, toate in valoare de peste 50.000 lei.

Astfel, conform estimarilor facute, de aceste echipamente vor beneficia unnumar de 8000 de copii pe an (aproximativ 24 000 de proceduri/an), in urma dotarii Sectia de Medicina Fizica si Recuperare a  Spitalului de copii Botosani avand cele mai performante echipamente  din sectorul medical public al judetului Botosani.

Clubul Rotary – Botoșani, grup de voluntari din comunitatea locală, lideri și conducători din diverse firme private sau publice,  profesioniști de elita in domeniul lor de activitate, are ca principal obiectiv sustinerea performantei si a excelentei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com