Festivalul Summer Fest nu va mai fi organizat. Proiectul a fost respins de consilierii PNL

public summer fest2Festivalul Summer Fest nu va mai fi organizat în acest an, a anunțat viceprimarul Cosmin Andrei, după ce proiectul prin care se cerea alocarea a 90.000 lei din bugetul local nu a fost acceptat de consilierii PNL. 
like facebookDecizia consilierilor a fost foarte clară, au făcut tot posibilul ca să nu fie îndeplinite toate condițiile pentru a avea un festival de calitate. Dacă au fost de acord cu Bulevardul Mihai Eminescu, respectiv Pietonalul Unirii au tăiat bugetul, apoi când am micșorat bugetul ne-au trimis în Centrul Istoric. Își doresc foarte mult ca noi să nu avem un eveniment reușit organizat de către Executivul Primăriei pentru botoșăneni. Nu există posibilitatea să facem un eveniment cu o sumă derizorie care să fie un eveniment reușit. Cred că își doresc foarte mult ca evenimentul să fie unul fără anvergură pentru ca mai apoi să poată critica Executivul, este o decizie eminamente politică”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.
Și primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a criticat decizia consilierilor PNL.
Fără bani și în Centrul Vechi…E clară voința consilierilor PNL. Asta și-au dorit dintodeauna, să pună piedici Executivului, iată că au reușit. În acest an au blocat proiectul prin care Executivul dorea organizarea Summer Fest. Le propun botoșănenilor să aibă răbdare, să dea Executivului un Consiliu Local cu care poată face pe viitor, ceea ce își doresc și botoșănenii pentru că până acum doar de piedici am avut parte. Este o sfidare la adresa botoșănenilor din partea consilierilor PNL. S-a văzut votul clar”, a menționat Portariuc.
Aproape o oră s-au contrat consilierii pe proiectul privind organizarea Summer Fest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *