Consilier local: Sunt parcări în municipiu amplasate în mod eronat. Au fost sancționați șoferi care au parcat mașini pe locuri marcate

eugen turcanu corneliu furtuna consiliul localUn consilier local a cerut să fie rediscutată amplasarea unor parcări din municipiul Botoșani, întrucât, spune el, unele sunt amplasate eronat. Corneliu Furtună a afirmat că mulți șoferi sunt amendați de Poliția Locală sau Poliția Rutieră, deși și-au parcat mașinile în locuri marcate ca fiind parcări.

like facebookS-a pus în discuție și în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică amplasarea parcărilor în mod eronat în municipiul Botoșani. Au fost sancționați de către Poliția Locală și de către Poliția Rutieră șoferi care au parcat mașinile pe locuri marcate dar care nu aveau 25 de metri până la intersecție. Am încercat sa întreb reprezentantul IPJ care a spus că nu e treaba lor, că nu ei stabilesc aceste locuri de parcare. Atunci e o problema si e destul de anapoda sa tragi masina in parcare si sa fii amendat. Nu stiu cine e vinovat”, a spus Corneliu Furtună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *