Membru ATOP, cu tunul pe polițiști: Poliția rutieră nu se vede pe nicăieri decât la dat amenzi la radar

politie rutiera radarUn reprezentant al Autorității Teritoriale de Ordine Publică, supărat pe polițiștii rutieri. Corneliu Furtună a declarat joi, în cadrul unei întâlniri ATOP, că poliția rutieră ”nu se vede nicăieri decât la dat amenzi la radar”.

Acesta a spus că rolul poliției rutiere este acela de a fluidiza circulația, însă, susține Furtună, polițiștii stau la vânătoare să-și facă planul la amenzi.

like facebookUmblă cu radarele ca să îl prindă pe unul cu 61 km în localitate, dar poliția rutieră nu verifică că pe strada Armeană, de exemplu, sunt patru mașini pe trecerea de pietoni lăsate acolo în permanență. Pe strada Grigorescu, la fel. În fața Bisericii Sf Ioan tot timpul sunt mașini parcate pe trecere de pietoni, la colțurile intersecțiilor. Nu știu: aveți plan la amenzi? Rolul poliției rutiere este să fluidizeze circulația, nu să dea amenzi.  Poliția rutieră nu se vede pe nicăieri decât la dat amenzi la radar, Și dacă se poate să pună radarul ăla pe după un pom ca să fie la vânătoare, nu să fie așa cum spune legea semnalizat, să se vadă”, a spus Furtună.

Adjunctul IPJ Botoșani, Viorel Șerbănoiu, i-a răspuns acestuia că polițiștii intervin zilnic după un plan de acțiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *