Leo Grozavu, înaintea meciului cu Steaua: Cred că este momentul ca după patru întâlniri să obţinem mai mult

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani speră să obţină primele puncte în faţa campioanei României, după patru meciuri în care steliştii au câştigat consecutiv.

like facebook Leo Grozavu a menţionat că întâmpină probleme cu numeroşi jucători accidentaţi, însă pe de altă parte a spus că şi Steaua trece printr-o perioadă mai puţin fastă.

„Aşteptările mele la meciul cu Steaua sunt mari, ca la orice alt joc. Vrem să facem o partidă bună, să câştigăm jocul. Să vedem ce putem la final şi nu ce ne dorim. Este adevărat că şi Steaua, ca şi celelalte echipe din fotbalul românesc, trece printr-o perioadă de schimbări. Nu mai există valoarea din trecut dar Steaua rămâne Steaua. Sunt un club cu mare tradiţie în fotbalul românesc, cu potenţial, cu valoare. Pe noi ne intersează să ne facem jocul nostru, să ne impunem. Cred că a venit momentul ca după patru întâlniri în care nu am obţinut succesul, să obţinem mult mai mult. Cred în victorie. Îmi doresc foarte mult dar în final vom vedea ce reuşim. Am încredere în băieţi. Am analizat greşelile pe care le-am făcut. Avem probleme în continuare vis-a-vis de accidentaţi. Este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână. Chiar dacă vor fi mulţi stelişti în tribună, atmosfera va fi una specială”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi Steaua, meci contând pentru etaăpa a IV-a a Ligii I va avea loc sâmbătă, 1 august de la ora 21:00, jocul urmând a fi transmis în direct de Antena 1, Look TV, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *