O tânără de 21 de ani, care se afla la plimbare cu o prietenă, bătută măr în plină stradă de un taximetrist

duba jandarmi centrul vechi botosani1După ce a fost lovită, în plină stradă, cu capul în figură și cu o coadă de lemn peste picioare, o tânără de 21 de ani a sunat la numărul de urgență 112 în seara zilei de marți, 28 iulie, solicitând intervenția forțelor de ordine.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, în zona unei stații de taxi, unde au luat legătura cu femeia agresată, iar aceasta l-a indicat pe bărbatul care o lovise.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate de jandarmi, s-a stabilit faptul că bărbatul a strigat-o pe nume pe victimă, pe care o cunoștea, iar tânăra, care se afla la plimbare împreună cu o prietenă, i-a cerut să o lase în pace.

Iritat de această discuție, agresorul a scos din portbagajul taxiului pe care lucra o lopățică cu coada de lemn și a lovit-o de câteva ori peste picioare, iar apoi i-a aplicat o lovitură cu capul în zona feței.

Agresorul a refuzat să facă precizări cu privire la cele întâmplate, dar incidentul a fost confirmat de prietena tinerei agresate. Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”.

Dosarul cu actele de sesizare întocmite va fi înaintat în vederea soluționării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *