Gest inacceptabil al unei mame din Botoșani, măritată cu un celebru politician

copil romanBotoșăneanca Silvia Chifiriuc a avut un drum de facut zilele trecute si l-a luat cu ea si pe fiul ei si al lui Petre Roman.CANCAN.ro a obtinut imagini socante cu sotia fostului prim-ministru, in timp ce alaturi se afla copilul ei, cel a carui siguranta a fost pusa in pericol de mai multe ori.

 Mai intai, Silvia Chifiriuc nu a luat in considerare faptul ca fiul ei este asezat pe bancheta din fata a SUV-ului, care, daca ar fi fost implicat intr-un accident, ar fi determinat „catapultarea” micului pasager prin parbriz! Mai mult decat atat, baietelul isi tine mana atarnata pe geamul deschis de portiere si are prinse in degete mai multe bancnote care ar fi putut tenta orice infractor.

copil roman2Nu in ultimul rand,ccand au ajuns la un semafor, baiatul lui Petre Roman s-a ridica in picioare, chiar pe bancheta din fata, si a scos capul prin trapa masinii. Rugamintile mamei lui de a se aseza nu au avut nici un efect, astfel ca micutul in varsta de sase ani sta o perioada buna in picioare, pana ce este convins sa se aseze pe bancheta.

Dupa ce au iesit din Bucuresti, Silvia si fiul ei au mers pe DN1, pana in dreptul localitatii Balotesti, unde au intrat intr-un magazin, nu inainte ca mamica sa se aranjeze putin. De abia dupa ce totul a fost in ordine, Silvia si fiul ei au intrat in magazin. De acolo, au ajuns acasa, unde au fost asteptati chiar Petre Roman, care a petrecut putin timp vorbind cu Silvia, rezemat fiind de portiera automobilului.copil roman3

Politicianul a plecat apoi cu fiul sau, iar Silvia a ramas in urma, pentru a aduce sacosele cu cumparaturi.

Sursa: Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *