Bătaie între bunicuţe aplanată cu Poliţia

batrana in spitalO bătrânică de 91 de ani a avut nevoie vineri de îngrijiri medicale după ce a fost bătută de femeia, în vârstă de 78 de ani, care în mod normal ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Scandalul a ajuns la urechile poliţiştilor din Broscăuţi după ce o săteancă a sunat la 112 şi a anunţat că o vecină de 91 de ani s-a refuguiat în curtea ei şi cere ajutor după ce a fost agresată.

În urma apelului de urgenţă poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au confirmat agresiunea observând totodată echimoze în zona capului. Oamenii legii au întocmit proces verbal de constatare a flagrantului şi au cerut sprijinul cadrelor medicale.

like facebook„Bătrânica avea urme de lovituri în zona capului şi a declarat că a fost lovită cu pumnii de cealaltă bătrână care era plătită pentru a o îngriji. Scandalul a izbucnit de la un schimb de replici, din câte se pare”, a precizat un cadru medical dorohoian.

Despre această întâmplare oamenii legii au informat şi Primăria Broscăuţi care prin Compartimentul de Asistenţă Socială a deschis o anchetă şi va decide cum o va ajuta pe femeie. Poliţia la rândul ei a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *