Curaj! A trecut Prutul înot pentru a ajunge în România

trecut ilegal frontieraPolițiștii de frontieră botoșăneni au prins, vineri seară, cetățean moldovean, care intenționa să ajungă ilegal în România.

Vineri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești, aflați în exercitarea unei misiuni specifice pe raza localității de frontieră Santa Mare, au observat un bărbat care a  trecut înot râul Prut dinspre Moldova în România.

like facebookBărbatul a fost reținut de către polițiștii de frontieră, care au constatat că acesta nu are asupra sa nici un document de identitate. În urma verificărilor efectuate în cooperare cu autoritățile de frontieră din statul vecin s-a constatat că bărbatul este cetățeanul moldovean S.M., în vârstă de 49 de ani, care a trecut înot râul Prut, cu intenția de a ajunge în România.

Pe numele bărbatului, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “trecere ilegală”, iar conform reglementărilor legale în vigoare, acesta a fost predat autorităților de frontieră ale R. Moldova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *