Grajd făcut scrum cu tot cu animale la Broscăuți

incendiu grajd Broscauti- BotosaniDoi cai ai unei familii din Broscăuți s-au făcut scrum sâmbătă după ce adăpostul de animale a ars în totalitate și nimeni nu a putut interveni pentru a-i salva. Incendiul a izbucnit la orele amiezii la  adăpostul de animale al unei familii din Broscăuți iar intervenția promptă a Detașamentului de Pompieri Dorohoi a făcut ca întreaga gospodărie să nu fie făcută cenușă. Focul a izbucnit din câte se pare din cauza unui foc deschis.

like facebookMai exact, proprietarul casei s-a apucat să dea foc la niște uscături, iar scânteile au aprins grajdul în care se aflau cei doi cai. Lângă grajd erau depozitate  mai multe grinzi din lemn destinate unei noi construcții, grinzi care au fost de asemenea distruse. La doi pași de grajd se afla depozitul de furaje plin de baloți de paie, însă pompierii au reușit să-l salveze.

”Am ajuns la timp și am avut loc de acces. Situația era alta dacă intervenția ar fi fost mai dificilă. Nu au fost înregistrate victime omenești”, a declarat Laur Grămescu, șeful echipajului de intervenție.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *