Nemulțumiri de la plățile comune. Președinte asociație proprietari: Proprietarii plâng întruna

caloriferProblema botoşănenilor cu centrale care plătesc pentru spaţiile comune la Modern Calor a fost pusă din nou pe tapet de către reprezentanții asociațiilor de proprietari în cadrul unei dezbateri publice care a avut loc la Primăria Botoșani. Președinta unei asociații a spus că proprietarii de centrale pe gaz vin în permanență și acuză faptul că sunt puși să plătească pentru spațiile comune, deși prin apartamentele lor nu mai trec țevi de la Modern Calor.

like facebookProprietarii plâng întruna. Peste tot li se vine în plus la facturi. Majoritatea sunt pensionari și vai de capul lor. Avem trei scări unde sunt țevi izolate, iar de la cele trei scări doar cinci sunt branșați la Termica, ceilalți plătesc spațiile comune. De ce se face treaba asta. Sunt debranșați total, nu primesc căldură. Pentru ce dau acești bani”, a spus președinta asociației.

Prezent la întâlnire, deputatul Tamara Ciofu a spus că cele mai multe reclamații primite la cabinetul său vizează tot problema plăților comune

Oamenii vin la noi, nu au posibilităţi financiare, dar sunt trași la răspundere că nu şi-au plătit acele părţi pe care Termica le reclamă ca datorii faţă de ei, deşi aceste persoane sunt decuplate de la Termica şi-au izolat instalaţiile”, a spus Tamara Ciofu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *