Primăria Botoşani a încheiat un pact de colaborare cu asociaţiile de proprietari

primar asociatii proprietariPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a semnat vineri un pact de colaborare cu asociaţiile de proprietari. Pactul conţine 12 puncte şi prevede că partenerii sunt de comun acord că Federaţia Asociaţiei de Proprietari Botoşani reprezintă interesele asociaţiilor afiliate în faţa autorităţilor administrative locale, Primăria Botoşani, regii sau societăţi furnizoare de servicii.

like facebookPartenerii vor conlucra pe servicii de specialitate pentru ajutorul asociaţiilor de proprietari în vederea îndeplinirii obiectivelor prevăzute. De asemenea,  federaţia va susţine activităţile primăriei în domeniul edilitar-gospodăresc iar reprezentanţii federaţiei poate sugera acţiuni de control de către primărie în vederea cunoaşterii realităţilor din teritoriu şi a măsurilor ce se impun pentru îmbunătăţirea activităţii, se mai arată în pact.

Primăria şi federaţia vor avea obiective comune prin orientarea activităţii către cetăţean iar dezbaterile publice vor avea un caracter neconflictual, de respect reciproc, unde se vor promova interesele cetăţenilor din asociaţii în faţa autorităţilor publice, se mai spune în pact.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *