Elevă de 15 ani, stropită de doi indivizi în plină figură cu o substanță necunoscută

ambulanta directia generala de asistenta sociala si protectia copilului botosani2O elevă de 15 ani din comuna Cândeşti a fost internată în Spitalul Dorohoi miercuri şi diagnosticată de medicii cu intoxicaţie cu substanţe necunoscute. Cazul a fost preluat de Poliţia Dorohoi care urmează să stabilească cu exactitate ce s-a petrecut iar la această oră autorii au fost identificaţi. Din primele cercetări a rezultat faptul că fata se întorcea de la discotecă iar la un moment dat a oprit lângă ea o maşină şi un necunoscut a coborât stropind-o în plină figură cu o substanţă. Poliţiştii nu cunosc încă natura lichidului însă au aflat că autorii sunt doi fraţi de 21 şi 26 de ani dintr-o comună din judeţul Suceava.

like facebookPe numele celor doi a fost deschis dosar de lovire sau alte violenţe iar poliţiştii din comună au aflat că înainte de a ataca fata cei doi au produs şi distrugeri într-un local din Cândeşti.

Ştim doar că fata a ajuns în spital intoxicată după ce un necunoscut a pulverizată cu o substanţă. Pe numele celor doi tineri care au fost identificaţi s-a deschis lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe. Încă nu ştim natura substanţei folosite”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *