Doi tineri de 18 ani, răniți într-un accident rutier. Mașina a plonjat în gardul unei locuințe

Politia noaptea accidentAccident în noaptea de miercuri spre joi, produs de un tânăr de 18 ani, care a urcat băut la volan. Polițiștii au fost sesizați joi, la ora 02:13, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 02:00, pe raza localității Concești s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

like facebookDin cercetări s-a stabilit că la data și ora susmenționate,  un tânăr de 18 ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 84, din Concești, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă, distrugând gardul unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto şi a unui alt tânăr, tot de 18 ani, pasager în autoturism, care au fost transportați la Spitalul municipal Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg./l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul este cercetat sub aspectul săvârsirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care la momentul prelevărilor mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”  și „vătămare corporală din culpă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *