Grozavu: Fac un apel la publicul spectator ca la acest meci să nu mai privească ca la teatru

leo grozavu la conferinta fc botosani- legia 007Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a făcut, miercuri după-amiază, apel la publicul din Botoşani să susţină echipa la partida de joi seară contra Legiei Varşovia, din al doilea tur preliminar al Europa League.

Sunt convins că fanii Legiei care vor mult mai puţini decât suporterii noştri vor încerca să ne acopere. Pe această cale fac un apel la publicul spectator ca la acest meci să nu mai privească ca la teatru, să fie alături de noi, să ne încurajeze din primul până în ultimul minut. Sper ca la final cu toţii vom rămâne minute bune în stadion să aplaudăm eroii unei calificări”, a spus Grozavu.

like facebookEl recunoaşte că Legia are prima şansă, dar spune că „nu întotdeuna câştigă favoritul”.

Suntem în faţa unei performanţe unice, dar aşa cum am spus şi cu alte ocazie va trebuie să se aşeze astrele, toate să fie cu noi, să avem şansă, să fim perfecţi. Va fi un meci dificil cu un adversar foarte puternic, dar- v-am spus- cu toţii ne dăm seama că suntem în faţa unui joc pe care nu îl joci în fiecare săptămână sau an. Toţi cei care intră în teren şi care ne susţin de pe margine, de pe banca de rezerve, din tribune, să fim toţi ca lumea”, a mai spus Grozavu.

Acesta crede că o calificare a FC Botoşani „ar fi o supriză destul de mare, dacă ţinem cont de cele două echipe, de loturile lor, de bugetele avute, de infrastructura avută, de numele lor, de istorie”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *