Mobilizare în masă la meciul cu Legia Varșovia. Cetățenii, rugați să nu-și parcheze mașinile pe Bulevard, Sucevei și Calea Națională

masina jandarmiGruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, în cooperare cu efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și ale celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuții în domeniu ( poliție, situații de urgență etc.),  va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Botoşani – Legia Varșovia în  turul doi preliminar al Europa League, care se va desfășura în data de 23 iulie, începând cu ora 20.00.

Miercuri, 22 iulie, la sediul Instituţiei Prefectului Județului Botoşani  a avut loc şedinţa de organizare a acestei misiuni, cu participarea reprezentanţilor structurilor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică, precum şi a altor măsuri specifice pentru buna desfăşurare a acestei partide – jandarmi, poliţie, situaţii de urgenţă, poliție locală,organizator, ambulanţă, firmă de securitate etc.

like facebookCu această ocazie a fost prezentat planul integrat de acțiune pentru asigurarea ordinii publice și protecției participanților, fiind stabilite  modalitățile de acțiune, de intervenție și de cooperare, specifice fiecărei instituții.

Având în vedere faptul că, la sosirea în municipiul Botoșani, galeria echipei oaspete se va grupa în poligonul A.C.R., de unde va fi însoțită de forțele de ordine  până la stadion pe itinerariul str.Sucevei – Blvd. Mihai Eminescu – poarta de acces nr.3, recomandăm cetățenilor să nu își parcheze autoturismele proprietate personală pe acest traseu, în parcarea din apropierea porții de acces numărul 3 ( dinspre Bulevardul Mihai Eminescu), precum și pe strada Calea Națională, în apropierea stadionului, în intervalul orar 16.00 – 24.00 .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *