Prima întâlnire la Palatul Administrativ între Portariuc și Sorescu. Vezi ce au discutat!

ovidiu portariuc la cjPrimarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, s-a întâlnit, miercuri, cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu. Este prima întâlnire de la Palatul administrativ între cei doi, iar discuțiile s-au axat pe problema racordării la rețeaua de apă a noului cartier ANL de pe Șoseaua Iașului.

like facebookAm avut o discuție, variantele posibile pentru alimentarea cu apă a noului cartier. Conducta existentă nu ar face față unei noi capacități de aproape 3000 locuitori în acea zonă, iar în prezent alimentarea e la parametri minimi pentru zonele din județ, în direcția Flămânzi. O altă variantă identificată a fost cu schimbarea conductei și realimentarea prin Cătămărăști. Se va trece la lucru pe un studiu de fezabilitate. Sperăm să avem o soluție în ceea ce privește costurile și durata lucrărilor estimate pentru a realiza o nouă conductă de alimentare pentru ANL Șoseaua Iașului, care va alimenta în același timp și alimentarea din zona Tulbureni”, a spus Portariuc.

Edilul municipiului Botoșani a declarat că s-a aflat pentru a doua oară în biroului președintelui CJ, prima dată fiind invitat de Florin Țurcanu, și că discuția administrativă purtată cu Sorescu și specialiști de la Nova Apaserv a fost una constructivă.

S-a discutat cu specialiști și așa mi-ar plăcea să fie toate discuțiile între Primăria Botoșani și Consiliul Județean. Vin de câte ori sunt chemat și de câte ori am avut probleme de discutat”, a mai spus primarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *