Poliţia Locală avertizeză: Maşinile parcate în zona Stadionului pot fi incendiate sau distruse de fanii polonezi

Calea Nationala BotosaniPoliţia Locală a municipiului a municipiului Botoşani avertizează proprietarii de maşini din Botoşani să nu parcheze maşinile în zona Stadionului Municipal şi pe traseul pe care se deplasează fanii polonezi pe motiv că există riscul ca acestea să fie incendiate sau distruse.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au intrat în posesia unor filme care arată comportamentul fanilor polonezi în deplasărilor pe care le-au făcut.

like facebookDin acest motiv, aceştia au somat populaţia să fie prudentă la parcarea maşinilor. Ei au distribuit fluturaşi cu următorul mesaj:

 „Stimaţi cetăţeni, vă facem cunoscut faptul că în ziua de joi, 23-07-2015 pe traseul ACR- Str. Sucevei- B-dul M. Eminescu –stadion, se va deplasa galeria echipei Legia Varşovia, activitate care presupune aglomerări de persoane, posibil turbulenţe. Pentru evitarea evenimentelor nedorite autovehiculului dvs (incendieri, lovituri, zgârieturi, etc.) vă rugăm să parcaţi în data de 23-07-2015 în alte zone ale oraşului, până în dimineaţa zilei de 24-07-2015. Mulţumim pentru înţelegere! Poliţia Locală Botoşani”.
Meciul dintre FC Botoşani şi Legia Varşovia are loc joi seară de la ora 21.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *