Modă prezentată de copii. Vezi cum poate deveni copilul tău model!

fashion junior buzzZiarul Buzz, publicația tuturor copiilor din Botoșani, lansează din nou o provocare copiilor, de a deveni de la cele mai fragede vârste modelele lunii. Astfel, dacă ai între 2 și 14 ani, poți prezenta moda copiilor în ziarul Buzz, cu ținute super, la modă, de la magazinul Junior.

Dincolo de apariția în ziarul Buzz, copiii deveniți modelele lunii în ziarul Buzz, beneficiază de un super portofoliu de fotografii realizate profesionist de către fotografii fashionjunior buzzpublicației.

Pentru a deveni modelul lunii la ziarul Buzz, trebuie să trimiți un email la [email protected] cu datele tale: nume, prenume, vârstă, o fotografie și un nr de telefon.

În  intervalul 1-7 al fiecărei luni copiii înscriși într-o lună la rubrica FashionJUNIOR din ziarul Buzz, vor fi supuși unui sondaj în urma căruia vor fi aleși 2 câștigtori, o fetiță și un băiat, cei care acumulează cele mai multe voturi. Dar, la ziarul Buzz, nimeni nu pierde. Copiii care nu reușesc să câștige într-o lună sunt automat înscriși pentru luna următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *